Mads A. over 2600!

Mens halvdelen af verdenseliten tilsat den reinkarnerede, men rustne Kasparov sidder i St. Louis og spiller hurtigskak og lyn, er der i al stilhed startet en ret stor turnering i Abu Dhabi. Interessant med danske øjne, da landets vel stærkeste, aktive spiller, Mads Andersen er med.

Mads er seedet 19 i et flot felt, der toppes af Nigel Short, og det er sgu startet fint for vor unge helt: 3.5/4, og sejren over Vitaliy Bernadskiy i fjerde bragte Mads over den magiske grænse på 2600 i live-ELO!

Tjek Mads’ resultater HER. Og partiet mod Bernadskiy kan findes på Chess 24.  Nyd, hvordan en god jysk knægt forstår at høste bønder ☺

 

 

Views All Time
Views All Time
1497
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer