Bjarne Berring Rasmussen

1 2 3 7

E-mail adresse

Fremad rettet læser jeg kun mail fra bjarne160248@gmail.com Den, e-mail adresse jeg tidligere har benyttet, kan jeg ikke få kontakt til.

Bjarne Berring Rasmussen

Skanderborgmesterskabet 2023

Lørdag d. 7. oktober afholdt vi ovennævnte stævne for skoleskakspillere. Det er 2 måneder tidligere end foregående år. Dette for at tiltrække flere deltagere. Vi blev også dobbelt så mange sidste år, dvs 34, men det er langt op til deltagerantallet, som for 6 – 7 år siden kunne nå op på 80 til 90 stykker. Glædeligt var det så, at de lokale spillere næsten alle fik en pokal med hjem. Der blev spillet i C og D grupperne, som var slået sammen. Ingen lokale. Det var der til gengæld i E og F gruppen, som også var slået sammen. I E-gruppen delte Asger Trier Husted og Mathias Ørsted-Olsen 1. pladsen med samme antal points og samme korrektion. I F-gruppen besatte Eliyas Oyra 1. pladsen, nr. 2 blev Simon Lund Jacobsen, og nr. 3 blev Viktor Endylo Nielsen. I midten kom Lumiere Martin. I N-gruppen blev Andreas Grønborg Nielsen nr. 2. Dette var hans første stævne. BBR

Skoleskakstævne 7.okt.- hjælp søges

Om en uge afholdes Skanderborgmesterskabet i skoleskak. Ganske vist kender jeg ikke deltagerantallet, men der vil blive brug for hjælp. Hvis du har mulighed for at hjælpe til vil det være fint. Stævnet starter 9.15 så mød op en ½ time før.

Bjarne Berring Rasmussen – tlf:61725979 – email: bjarne160248@gmail.com

Der er åbent i klubben

Vi var 6 i tirsdags, hvor vi afviklede en lille hygge-lynturnering. Nu her på tirsdag d. 29. aug. er der igen åbent, så kom og deltag i en gang hygge/opvarmnings-skak, så i er klar til sæsonpræmieren, som er 5. september, husk tilmelding.

Afslutning GP-lyn

Afslutning på juni måneds GP-lyn endte med sammenlagt sejr til Asger J. Andersen med 25 points (scorede points + 3 p. for hvert fremmøde) efterfulgt på 2. pladsen Martin Jersild og Leif Møller Hansen med hver 24½. Gårsdagens resultater herunder, hvor Bjarne vandt.

Læs resten

Mange tak.

Med 14 dages forsinkelse vil jeg hermed sige rigtig mange tak for at blive udnævnt til æresmedlem af Skanderborg Skakklub. Det skete så en måned efter, at jeg blev tildelt titlen som årets leder i Skanderborg Kommune. Begge dele havde jeg ikke set komme, i særdeles ikke den sidste. Jeg er beæret og modtager begge dele med ydmyghed. Mange tak til dem der står bag. Mvh. BBR

Tak

Med lidt forsinkelse vil jeg hermed sige tak til dem, der har indstillet mig til prisen Årets Lede, og selvfølgelig også til dem der valgte mig. Jeg er beæret over denne udnævnelse og modtager den ydmygt.

Det var, som Morten har beskrevet, en hyggelig aften med god underholdning. Mvh. Bjarne

Herredsvang Open

Dette er en skoleskakturnering, som afvikles i det vestlige Aarhus. Der deltog 53 spillere, som var fordelt på 4 grupper. A-gruppen havde 10 deltagere, men ingen fra Skanderborg. Den vandtes af Robert Skytte, (6 af 6) som jo er kendt her i klubben.

I E-gruppen (med 20 spillere) deltog Mathias Ørsted-Olsen som opnåede en 4. plads med 4 af 6 p. Asger Trier Husted fik 8. pladsen med en score på 3½ af 6.

I F-gruppen (9 spillere) deltog Eliyas Orya og opnåede 3. pladsen med 4 af 6 p. Lumiere Martin kom ind på 6. pladsen 2½ p. af 6.

I N-gruppen deltog Viktor Endylo Nielsen i sit første Stævne og kom ind på 2. pladsen med 5 af 7 p. Der var 15 i gruppen. Viktor rykker dermed op i gruppen over. BBR

Lynmesterskabet 4-4-2023

Vi var 10, der var mødt frem for at deltage i årets lynmesterskab. Vi spillede så 9 runder alle mod alle. Det blev en hyggelig aften, hvor der indimellem lød et forbandelsens suk. Claus Qvist var rating favorit og scorede da også max. i de første 5 runder, men i 6. runde gik det galt mod Bertram. Pludselig var der 4 spillere a’ points. Claus var dog den eneste, der holdt teten og scorede yderligere 3 p. og dermed 8 p af 9. Titlen som lynmester 2023cvar i hus. Tillykke med det. 2. pladsen erobredes af Aske Brandtoft med 7½ p. og Bertram Zacho Knoblauch kom på 3. pladsen med 7 p. Claus fik overrakt vandrepokalen samt en samling øl fra Bryghuset. Aske modtog en flaske vin for sin placering. BBR

Skanderborg 3 i Aarhus

Med forsinkelse et lille resume’ fra 3. holdets afsluttende sæsonkamp i Aarhus mandag d. 13. marts. Inden sidste rundes start lå vi på 1. pladsen med et ned til aftenens modstander, som var den arrangerende klub SK68 IV. Desværre blev resultatet 3-5 i deres favør og det skete således Morten Fredsgaard Rasmussen (0), Niels Chr. Christensen (½), Torkild Salling (0), Bjarne Tornbjerg (½), Torben Gregersen (0), Anders Dyhr Nørløv (1), Bjarne Berring Rasmussen (½), Asger J. Andersen (½). Således blev SK68 vinder af gruppen med 25½ p. vi kom på 2. pladsen med 24½ p. 3-4 Randers 2 og Aarhus/Skolerne 3 med hver 23 p. Altså en jævnbyrdig gruppe, som kan siges at leve op til den nye turneringsform med gruppeopdeling efter Rating. Da, jeg har nok at gøre ved mit eget bræt, har jeg ingen beskrivelse af de enkelte kampe. Så fred være med det. BBR

1 2 3 7
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer