Bjarne BR

Skanderborgs 4. hold mod VRS 2 d. 8.12.2020

Pga. Corunasituationen er det kun 2 kampe, der blevet afviklet i 6.hk’s A-række. Skanderborgs 4. hold har deltaget i disse 2. Den en kamp mod vort 3. hold, som tidligere beskrevet her. Tirsdagen var så mod VRS’s 2. hold. Deltagerne derfra var ovenud lykkelige for, at vi var villige til at afvikle kampen, da de ikke havde spillet skak i længere tid. Da de så endte med at vinde, var begejstringen helt i top.

Selve kampen varede under 3 timer, lidt usædvanligt. De enkelte partier så jeg ikke meget til, da jeg selv spillede. Mit eget parti var lige hele vejen , og det endte med ulige farvede løbere og seks bønder på hver side, og altså remis. Axels parti så jeg afslutningen af. De ville Axel vinde et tårn eller modstanderen ville gå mat. Axel var således den af os der vandt. herefter de enkelte resultater.

Poul Nørgaard 0 – 1 Ole Schmidt

Allan Andersen ½ – ½ Leif Nørholm

Asger J. Andersen 0 – 1 Jørgen Rasmussen

Axel Nielsen 1 – 0 Benjamin Høgh

Jan Hansen ½ – ½ Erik Hjorth

Bjarne B. Rasmussen ½ – ½ Hans J. Mikkelsen

Leif Møller Hansen ½ – ½ Poul Guldbæk Olesen

Kristian Overgaard 0 – 1 Carsten Leed

Afslutning af XTRACON Skakligaen

Med et ½ årsforsinkelse blev skakligaen afsluttet. Skanderborg Skakklub havde fået tildelt værtsskabet. Denne dobbeltrunde skulle jo som bekendt have været afviklet d. 21. og 22. marts., men det blev altså d. 5. og 6. sept. pga. Corunaen. Rammerne blev Morten Børup Skolen. Ved tidligere afslutninger har alle holdene kunnet sidde i Aulaen, men pga. omstændighederne, måtte en kamp spilles i et klasseværelse. Desuden skulle der også foretages afspritning af brikker og hænder både før og efter spillet.

Billeder fra weekenden

Skanderborg mod Randers 2

Inden denne runde lå vi pointmæssig på 1. pladsen. Dog har vi spillet 1 kamp mere end konkurrenterne. Til kampen havde vi fået holdet forstærket med Peter Grove, og han levede op til forventningerne. Jeg så stort set intet til de enkelte kampe, da jeg havde mere end nok i mit eget parti. Som kaptajnen gør og bør, var jeg den sidste, der gik fra borde efter 4½ timers kamp. Drømmen er oprykning til Mesterrækken, men der skal ske mirakler, hvis skal ske. Resultatet blev et nederlag på 5-3. Forventet var ca. 4 – 4. Her de enkelte resultater.

Peter Grove – Jannick Hansen 1-0; Kim Lund Larsen – Thomas Bauder jensen 0-1 Niels Chr. Christensen – Finn Andersson 0 – 1 Torben Gregersen – Claus Nis Andersen 0 – 1 Allan Andersen – Henrik Larsen 1 – 0 Bjarne Tornbjerg – Kurt Sørensen ½ – ½ Anders Haarup – Christian Murmann 0 – 1 Bjarne Berring Rasmussen – Sune Ørbæk Hansen ½ – ½

2 drenge til DM i Skoleskak

Skanderborg Skoleskak havde 2 spillere med i weekendens DM i Skoleskak, som blev afholdt i Ollerup ved Svendborg.

I yngste gruppe (F) deltog Marcus Kloster og opnåede en 7. plads med 4 vundne, 2 remis’er og 2 tab.

I næstyngste gruppe (E) deltog Egil Johansen og kom på 17. pladsen. Han vandt 4 partier, spillede 1 remis og tabte 3.

Begge er rigtige gode spillere, og hvis, de fortsætter med at spille skak, så er det ikke sidste gang, at vi har hørt til dem. BBR

3.holdets kamp mod SK 68 IV

Med forsinkelse er der her et lille referat fra ovennævnte kamp. Det startede med, at nogle af spillerne fra Sk 68 kom et kvarter efter starttidspunktet. Da, vi endelig fik os bænket, var de kun syv mand. Da de vidste det på forhånd, forlangte jeg, at de skulle rykke op, så at det var 8. brættet, der var ledigt. Så jeg selv fik en fri aften. Selv om, jeg havde god tid, så har jeg ikke mange erindringer fra kampen, derfor nøjes jeg med, at offentliggør de enkelte resultater. Kim Lund Larsen – Graham Taylor 1 -0, Niels Christensen – Christian Korsgaard 1 – 0, Peter Wheadon – Joen Lesner ½ -½, Allan Andersen – Kristen Hedelykke ½ – ½, Anders Haarup – Bjarne Lysgaard Egebjerg ½ – ½, Leif Møller Hansen – Poul Erik Flarup Kristensen 0 – 1, Asger J. Andersen – Christian Werk ½ – ½, Bjarne Berring Rasmussen – N. N. 1 – 0. Altså 5 – 3 i vor favør. BBR

Ny dato for 7. runde i klubturneringen

Pga. af uopmærksomhed ved fastlæggelse af datoer for runderne i klubturneringen er vi nødsaget til at flytte 7. runde fra d. 19/11 til den 26/11.,

Årsagen er, at der er holdskak tirsdag d. 19/11. Der er de fleste som deltager, der er involveret i holdskak. Man kan jo som bekendt ikke være 2 steder på samme tid, derfor.

Når vi er nu her, sørg for at få afviklet udsatte partier. BBR