Årets skakspiller 2017

 

Året er ved at være slut, og det er ved at være tid til at kåre “årets skakspiller”. Igen-igen sendes afgørelsen ud til afstemning blandt DSU’s medlemmer – forhåbentlig uden hverken snyd eller hacking involveret. Indtil nytår kan man foreslå forskellige spillere, hvorefter et udvalg koger antallet af kandidater ned til 20, som vi kan stemme på fra 3.-12. januar.

Ikke overraskende for os “skanderbørger” er en af de helt oplagte kandidater Jonas Bjerre, hvis EM i ungdomsskak må batte gevaldigt. Er den succes forbigået din næse, så tjek det nys udkomne Skakbladets forsidehistorie. Dér ser vi også en anden af topkandidaterne, Jesper Thybo, og GM/dobbelt-DM Mads Andersen og Altmeister Poul Rewitz er sikert også med i toppen. Vi lokalpatrioter bør naturligvis stemme på Jonas og Mads 🙂

Yderligere detaljer finder HER.

 

Views All Time
Views All Time
1426
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer