The Legend is Back!

 

Skanderborgs webredaktion gør det så godt, vi kan, men vi må stadig tilstå, at der er visse ting, vi ikke får med på forsiden. Til gengæld har vi en agent udstationeret i et af rigets fjernere hjørner, og nævnte agent (som i respekt for situationens alvor har valgt at være aldeles anonym) har sendt os Ekstra Bladets reaktion, da det viste sig, at The Legend er tilbage på de danske skakbrætter.

Vitiugov? Andreikin? Jobava? Andersen? Det er meget godt alt sammen, men vi ved jo alle, hvem der for alvor er tale om: Fhv. kvindeskakcoach og nuværende håndboldtræner, lærerstuderende og Man U-fan Peter Conrad Grove. Peter havde ellers annonceret et midlertidig spilstop, men valgte heldigvis ikke at skuffe sine mange fans. Der skulle flyttes brikker, og helst i juli i Hamlets by.

 

 

Arrangørerne glædede sig naturligvis over legendens overraskende come-back, men det har givet anledning til visse uforudsete udfordringer for arrangørerne. For første gang i turneringens historie har det således været nødvendigt at installere både barrierer og lydisolation, og ekstra sikkerhedspersonale er tilkaldt fra Nyborg statsfængsels sikrede afdeling, så de mange spontant tilrejsende fans ikke risikerer at forstyrre de tænkende, grå celler mere end højst nødvendigt. Det forlyder endda, at Justin Bieber blev spottet i Konventums reception i sin søgen efter sine tidligere “beliebers”, der nu alle er konverteret til “grovister”.

Næste runde starter i dag kl. 13, og tilskuere bedes komme i god tid for at give politi og hjemmeværn bedre chancer for at lede køerne de rette steder hen. Udklippets øverste, gul-sorte headline stammer fra gårsdagens ryk-ind af grovister, og det ser arrangørerne helst ikke gentage sig i samme uhæmmede målestok.

 

Tilbagevendte Peter Grove (t.h.) i kamp for Gud, konge og Skanderborg i stædig kamp (Ligaafslutningen 2017-18) for endnu et point på kontoen. Det lykkedes naturligvis.

Views All Time
Views All Time
1238
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer