DSK’s åbne DM i problemskak

Under Xtracon Chess Open har de sidste mange år været afholdt DM i problemskak. Her får man 2 timer til at løse 18 mat-i-2 opgaver, fordelt på 6 lette, 6 mellemsvære og 6 svære. Så vidt jeg husker lykkedes det mig et år at blive nr. 5-7, men i år var jeg galant og lod 14 komme foran mig! 🙂 Eller ikke … nedenstående “lette” opgave voldte mig store problemer, jeg fik den godt nok rigtig men det tog mig nok 40 minutter for denne ene opgave! Kan du løse den …


Hvid trækker og sætter mat i 2 træk

Vil man blande sig i toppen skal man ikke bruge 40 min. på én opgave, men det er nu meget sjovt alligevel … og kan anbefales.

Views All Time
Views All Time
1320
Views Today
Views Today
1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer