4-By-Turneringen aflyst

 

Øv, altså! Det lykkedes ikke for holdleder Colin at fremtrylle 16 gode og spilleklare skanderborgvikinger til 4-By-Turneringen i Viborg d. 24. oktober. Det var ellers ved at blive en fin tradition – og endnu finere fordi Skanderborg er forsvarende mestre, men det var åbenbart for uoverskueligt for vore spillere at skulle køre helt til Viborg og hjem igen en sen hverdagsaften.

Men traditionen er jo fin, så Colin vil foreslå de øvrige klubber, at vi laver det om fra en hverdagsaften til en søndag. Derved kan vi starte meget tidligere, og ingen behøver at frygte for at komme hjem igen på den anden side af midnat – medmindre de har en ualmindeligt ringe stedsans, og så har de næsten også fortjent det 🙂

Billedet har i øvrigt intet med 4-By-Turneringen at gøre, men viser bare, at vor høje formand også kan flytte brikkerne.

Views All Time
Views All Time
1387
Views Today
Views Today
2
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer