Skanderborg ll – Evans ll -3-5

Divsion 2 holdet kom i gang i går mod et stærk mandskab fra Evans i Vejle.

Vi havde 5 afbud til kampen, så vi vidst at det vil være en svær opgave. Bjarne T set kampen i gang og Kell sikret god forplejning hele dagen. Første færdig var Colin, jeg har mødte Zijad 2 gange før, som begge endt remis, denne gang  håbede jeg for lidt mere fordel i åbningen, men jeg var forsigtige og spillede og risici. Så en halv point kom på tavlen.

Kim og Christian parti var meget spændende, hvor alt kunne sket, desværre stod Kim’s kong midt på brættet og han må ned. Kristian spillede et flot parti mod Maxim, et vandvittig Siciliansk hvor Maxim spillede forkert og blev kørte over.

Allan var under pres fra Jørgen i lang tid . Problemet var at han kunne ikke udvikle sin dronnings side, Jørgen spillede godt og Allan havde ikke flere forsvar træk tilbage. Kai så ikke et smart angreb fra Bjarke og alle de bønder mod Kai’s kong var ikke til at stop. Poul bliver ved med at vinde, og igen spillede et godt parti mod Aldis. Poul vandt en løber og vandt en fin stil. Christian var lidt uheldig. Han stod super flot og havde 2 bønder mere, men smart spil fra Frank forvirrede Christian som tabt en løber og så partiet.

Jackie stod også super , vandt en springer, men Kim’s bønder var lang frem og Jackie skulle offer en løber til at stoppe dem, stilling var derefter lige og kun et halv.

Så et nederlag på 3 – 5 kunne nemt har været et sejr på 4½ – 3½, men skak er ikke nemt. Vi må håbe for lidt mere held næste gang.

Views All Time
Views All Time
1484
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer