Bad Zwischenahn

Igen i år er klubben repræsenteret ved en stor turnering i Bad Zwischenahn, nr. 21 af slagsen og i år med omkring 375 deltagere i et stort lokale. Det emmer af skak med så mange spillere i et lokale, og det er måske en af grundene til at spillere vender tilbage. I år er det Kai, Anders og Morten der repræsenterer Skanderborg, Colin måtte desværre melde fra i sidste øjeblik pga. sygdom og Thomas opgav i år pga. en brækket fod. Men vi 3 andre hygger os og kan varmt anbefale turneringen, der løber fra torsdag til søndag med 7 runder, hård kost vil nogle mene, og jo i går måtte jeg sidde ved brættet i sammenlagt 9 timer!

350+ spillere i et lokale
350+ spillere i et lokaleMed så meget skak bliver forberedelserne ikke prioriteret så højt, men der snakkes og vises højdepunkter eller måske snarere spændende stillingen. Partierne bliver heller ikke lagt på hjemmesiden, så det er begrænset hvad man kan forberede mon konkrete spillere. Her en stilling fra Kai’s desværre eneste gevinstparti, indtil nu 6. runde, Kai har lige spillet Sg8, og nej hvid har ingen gevinstvariant her men en forceret remis variant … kan du finde den?

Pedersens Hotel til højre, mange store villa'er

Vi bor på Pedersens Hotel, en lille km. fra spillestedet, i et stille og roligt boligkvarter. Byen har 8-9000 indbyggere men har flere butikker og hoteller end Skanderborg!, sikkert forbi der er mange ”kur bads” turister i sommerhalvåret. Vi er dog lidt uden for sæson, for der er ikke mange spisesteder hvor køkkenet er åbent kl. 21 hvor vi typisk alle mand er færdige med dagens partier. Men men … vi lever godt og tager nok 1 kg. eller 2 på ?

Efter et åbningsparti jeg ikke var tilfreds med, på tros af gevinst, har jeg indtil videre haft nogle ok partier. Tabte dog nedenstående parti, men det var egentlig meget spændende og lærerigt, jeg havde chancen …

Hvordan skal hvid fortsætte?
Hvordan skal hvid fortsætte?


Min modstander mødte desværre ikke op til 6. runde, så der blev lige tid til dette indlæg mens Kai og Anders sveder. Sidste runde spilles kl. 15, og så går det hjemad, vi går desværre nok glip af håndbold finalen mod Norge :-(, der er 5 timer hjem og arbejdet kalder i morgen.

Views All Time
Views All Time
1673
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer