Fra julefrokosten

Ris a la mande, anyone?

.
Atter en gang var det blevet tid til skakklubbens årlige julefrokost. Der er visse ting, man ikke skal ændre på, og dette er en af dem, så det blev i høj grad “same procedure…”: Traditionelle kalorier fra de sædvanlige kilder (sild, rødspætter, leverpostej, snaps, juleøl og mange andre nødvendigheder.

Vi var kun 17 i år, heraf flere medfølgende koner, og vi savnede også Kells traditionelle lotteri. Til gengæld fik vi både banko og hele TO quizzer: Colins historisk-skaklige, som Thomas Hansen vandt med 11/15, og Mortens Rasmussens altmuligquiz, som Claus Qvist vandt med 10/13. Et af spørgsmålene var navnet på Nordamerikas højeste bjerg, og “Denali” bør jo være almenviden….. Lidt, altså.

Til slut blev der naturligvis spille den traditionelle hjerne-arm, hvor man spiller på tomandshold, og den ene spiller bestemmer typen af brik, der skal flyttes, og den anden flytter en bonde, springer, konge efter eget valg og efter egne lyster. Hylende morsomt og dybt frustrerende – lige som skak i det hele taget har det med at være.

Seks hold spillede alle-mod-alle (fem runder), og vinderholdet blev Morten Ras. og Lars foran Anders Haarup og Vibeke Grue og Claus Q og Aage Andersen.
.

Og præmien for dagens trøje går til….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Vinderholdet med 4/5: Lars og Morten.
Views All Time
Views All Time
1109
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer