Spansk til dansk

Asger har afpudset sit spanske for at oversætte tidligere nyhed om Jonas:

Det blev til IM-norm til den 11-årige dansker Jonas Bjerre, en rigtig mester, som vi uden tvivl vil se om få år opnå succes i skakverdenen. Turneringen har for denne knægt været fantastisk; han har opnået spektakulære resultater, og han har været centrum for alles opmærksomhed med sin energiske skak og sin disciplin ved brættet. Husk hans navn.

             Oversat fra spansk af Asger J. Andersen, d. 4.1.2016

Jeg kan tilføje at Jonas i den pågældende turnering fik 6 point af 9 mulige, 4 sejre og 4 remiser!! En af sejrene var over en stormester med 2458 i rating, to andre over spillere med 2318 og 2351. De fire remiser var mod spillere med over 2400, en af dem endda stormester (2440).

Ikke så mærkeligt at der blev lagt mærke til Jonas!

AJA, 4.1.2016

Views All Time
Views All Time
992
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer