Ingen skak til midt april

Kære alle,

Jeres ve og vel ligger os naturligvis meget på sinde, hvorfor vi lægger os tæt op af de af regeringen og vores hovedorganisations angivne beslutninger og retningslinjer.

I Bellis (vores lokaler i Sundhedscenteret) er det besluttet at holde lukket til (måske) midten af april.

DSU har på deres seneste forretningsudvalgsmøde besluttet at det ikke finder det forsvarligt at gennemføre skakarrangementer i første omgang indtil den 15. april.

Alle skakaktiviteter i forbindelse med Skanderborg Skakklub er set i dette lys lukket ned til i første omgang den 14. april.

Det igangværende Bymesterskab berøres naturligvis heraf. Den videre afvikling af denne, samt de i perioden planlagte aktiviteter vender bestyrelsen tilbage med planer for indenfor 14 dage.

Træning med Klaus Berg den 26. marts droppes/udskydes hvis der kan findes en ny dato.

Italiensk aften 7. april udskydes.

Skak i ældresagen er aflyst, og vil først blive genoptaget til September (kontakt Hans Skovhus).

Den afsluttende dobbeltrunde i ligaen er aflyst, det samme gælder DM i skak i Svendborg. Se info herom på skak.dk

For de meget skaktrængende er der dog et lille lyspunkt i mørket, idet årets kandidatturnering spilles fra mandag d. 15/3 i Yekatarinenburg, Rusland. På Chess24 (https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/fide-candidates-2020/1/1/1) kan man følge med i kampen om at blive den næste udfordrer til Carlsens trone. Caruana? Ding? Giri? Grischuk? Eller kanske MVL, der fik en reservetjans, efter at Karjakin trak sig pga. Coronafaren.

Views All Time
Views All Time
452
Views Today
Views Today
2
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer