Fotos fra Mads Andersens foredrag

Mads fortæller om årets DM.

Som skrevet andetsteds havde GM Mads venligst stillet sig selv og sin nyerhvervede DM-titel til rådighed for klubbens medlemmer til en glad aften med temaet “DM”.
.

Partistilling fra DM-partiet Mads Andersen – Nikolai Brondt.

.
Fremmødet var desværre lidt begrænset, hvilket utvivlsomt skyldes den verserende coronapanik. Ikke nok med at der hersker national forvirring omkring “farligheden” af Covid-19-virusen – der er endnu større forvirring omkring alle regeringens mange dekreter og forbud. De skifter jo lige så hurtigt, som alle andre skifter underhylere.

Til gengæld kunne den fremmødte flok glæde sig over GM Mads i topform. Vi fik alle hans DM-partier med både baggrund, forberedelser og godt med varianter. Særdeles lærerigt.

Mest imponerende var nok gevinsten mod Sune Berg, som Mads indtil da aldrig havde vundet over. Det blev der ændret eftertrykkeligt på, og til glæde for alle kommer partiet tilsat kommentarer i næste udgave af Skakbladet.
.

Nogle af tilhørerne, der alle fik en aften ud over det sædvanlige.

.
Som mange vil vide, startede Mads ikke så voldsomt med to remiser i de første runder, men satte så turbo på og slog de fleste nærmeste konkurrenter på stribe – bortset fra Allan Stig, som heldigvis satte en del points til i finalen.

Men underholdende var det. Både live fra DM i Svendborg og nu tilsat Mads’ fine kommentarer.
.

Der fortælles og demonstreres.
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer