Klubaftenen 3. November og 10. November

De næste 2 klubaftener afvikles 6. og 7. runde i Klubturneringen.  Det er den 3. og 10. November. Alle udsatte partier skal være afviklet inden sidste runde den 10. November.

For at tilsikre at vores klubaftener foregår under sikre forhold for alle, såvel dig som mig, har vi forsøgt at tilrettelægge aftenerne så sikre som muligt (efter myndighedernes og DSU’s retningslinier).
Vi har derfor opdelt i spillere, så i har hver jeres lokale i tilhører:

BASIS 1,  8 spillere i “den lille del” af det store lokale

BASIS 2.  8 spillere i “den store del” af det store lokale.

BASIS 3.  8 spillere i Terapien  og  4 spillere i det lille mødelokale (lokalet bag Terapien).

Der er seperate ind/udgange. Vi er heldige at have toiletter lige udenfor spillelokalerne. Det er ikke lovligt at mødes på tværs af lokalernes opdelinger. Altså ingen hyggesnak/hygge…  på tværs af opdelingerne. Foldedørene i det store lokale vil være rullet for og lukket for adgang imellem.
Mundbind skal i huske !   Dem skal i tage på inden i går ind i Sundhedscenteret, og indtil i sidder på jeres spilleplads. Mundbind skal anvendes når i rejser jer op for at hente kopper/kaffe/vand/.. som vil blive sat frem i gangen, og mundbindet skal forblive på indtil i igen sidder på jeres plads. Hver gang man rejser sig skal mundbindet være på !  Man må gerne “passere” en fra et andet lokale (når man skal på toilet eller lignende), men ingen form for kontakt/kommunikation. Det samme gælder hvis i møder en/nogen af de andre brugere af Bellis  (f.eks vil der i morgen aften være nogle “lidt ældre” piger som laver miniature ting (gruppen hedder faktisk  Miniature) – de burde have været i Terapien, men har meget venligt ladet os være der, og så sidder de selv i “Datastuen” som ligger lige udenfor gangen (på den anden side af glasdørene); men de vil anvende såvel køkken som toiletter mm.
Brikker og brætter vil være lagt frem på bordene i lokalerne, men i skal selv stille dem op, og når i er færdige med at spille, tager i bræt, brikker og ur med ud i gangen og lægger det der.
Angående køkken:  Der er ingen form for servering af mad mm. Der stilles kopper, kaffe ,vand ol frem i gangen, men ingen spillere bør gå i køkkenet.
Bestyrelsen vil tilsikre, at når i ankommer, at i så har husket at tage mundbindet på, og “guide” jer til jeres lokale/spilleplads. Hvis i skulle have glemt mundbindet, så har klubben mundbind som i kan købe  (vi købte dem lidt dyrt til 7kr stk fordi vi var tidligt ude for at beskytte spillerne – så de koster  :-)).

SÅ HUSK MUNDBINDENE I MORGEN !

I morgen har bestyrelsen møde kl 16.30, hvor vi vil forsøge at planlægge de efterfølgende klubaftener.

Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer