GM-turnering i Chess House

GM Jonas, en af fvoritterne i ChessHouse spritnye GM-turnering.
Foto fra DM (Kai Munk).

Hverken en bedragerisigtet ex-formand eller en brand har kunnet stoppe evigt aktive ChessHouse, som igen har valgt at skyde noget krudt af på en mindre GM-turnering.

Turneringen har 10 mestendels meget unge deltagere, inkl. GM Jonas Bjerre og IM Filip Boe Olsen fra Skanderborg. Jonas er sammen med Jesper Thybo helt i top af ratingtabellen og kan næppe undgå en vis favoritrolle, mens Filips mål må være en kanonscore og en GM-norm. Sidste GM er “islandske” Henrik Danielsen, som kan glæde sig over at være mere end dobbelt så gammel som næstældste deltager (Martin Haubro på 26!).

Af andre interessante deltagere er Danmarks stærkeste kvinde, Ellen Fredericia Nilssen plus den schweiziske kvinde Lena Georgescu (ex-rumæner?). Det giver et ret stort ratingspænd fra knap 2174 til 2565.

Der spilles ni runder round-robin fra 29. november til 5. december (2020), hvilket dog giver tre dage med dobbeltrunder. Efter to runder ligger Jonas i spidsen sammen med Thybo efter en gevinst i første runde og en indbyrdes (hurtig) remis i anden.

Filip slog med sort Martin Haubro i første runde, men måtte ned mod tyske Spartak Grigorian (ex-Azerbaijan?) i anden til 1/2 og 50 %.

Tjek partier og stillinger på Chess24. Info på ChessHouse.dk.

Der spilles daglig på Katrinebjergvej, men aht. Covid sker det i to separate grupper, og der er ingen adgang for tilskuere.

Views All Time
Views All Time
409
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer