Skak tirsdag den 8. December

Tirsdag den 8. December afvikles 2 holdkampe i klubben samtidig med at vi er “nogle” til hyggeskak. Da restriktionerne fortsat gælder, vil jeg i morgen modtage alle som ankommer, for at tilsikre de går ind i de rigtige lokaler, og ikke blander sig med andre spillere.

Skanderborg4 får besøg af VRS2. De skal sidde i de 2 store lokaler med 8 i hver (adskilt af skydevæggen).

Skanderborg5 får besøg af Viby3 og skal sidde i Terapien.

Vi andre, som er der for at spille lidt lyn mm, skal sidde inde i “kontoret” (bag Terapien).

Hver gruppe har sit eget lokale, eget toilet, og ingen må gå i køkkenet. Vi vil sørge for at kaffe, vand og drikkevarer er tilgængelig i gangen udenfor spillelokalerne (ingen mad). De som ikke skal spille holdskak er velkomne, og vil som tidligere beskrevet blive vist ind i “kontoret”. Afspritning mm er som sædvanlig foretaget og stillet frem, og i skal huske mundbind når i ankommer og hver gang i står op.

Skanderborg Skakklub skal være det sikreste sted udenfor dit hjem, men det er din pligt at hjælpe til hermed !

Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer