Quarantäne Liga – Guess who’s back!

Slutstillingen i Quarantäne Liga 2, søndag 20/12

Vi er tilbage i den øverste Quarantäne Liga! Efter at have misset oprykningen med sølle 2 point i torsdags, var der kun ét mål for vores deltagelse i Liga 2 i søndags – vi skulle rykke op, og denne gang skulle det ikke glippe på målstregen! Det mål blev indfriet på smuk vis, da vi konstant lå med i toppen, og først til allersidst blev overhalet, så vi måtte tage til takke med en andenplads. Den tog vi dog gladeligt imod, da det jo stadig var en plads i top-3, og dermed sikrede oprykningen, der betyder, at vi slutter året af med at spille med i den bedste række næste søndag, d. 27. december!

Vores resultat var i høj grad et udtryk for, at vi efterhånden har fået samlet en trup med en rigtig god bredde, hvor langt de fleste spiller med hver eneste torsdag og søndag. Vi var således det eneste hold der havde 5 spillere med 30 point eller mere, og så betød det ikke så meget, at hverken Jonas eller jeg denne gang kunne blande os helt i toppen af turneringen. Vi var ellers begge startet forrygende med nogle gode streaks, men begyndte så at score mere jævnt mod slutningen. Filip og Mikkel Manosri skovlede dog samtidig point ind, og havde en fremragende turnering, begge med en præstationsrating på over 2500! Et hurtigt kig ned over tabellen viser faktisk, at Deizisau scorede nogenlunde det samme som os på de øverste af de 10 brætter, der talte med i holdets score. De kunne dog kun akkurat stille med 10 mand, og deres nederste brætter bidrog derfor ikke med vildt mange point, hvor vi til sammenligning kun havde 14 points afstand mellem vores 10 øverste spillere.

Online-lynskak er selvfølgelig bare for sjov, men det kan alligevel bringe følelserne i kog. Det kan være enormt frustrerende at miste sin egen streak pga. en tåbelig fejl, eller at tabe til en modstander, der er gået berserk og dermed har givet halvdelen af sin tid væk. De største frustrationer kommer dog typisk, når man er på ’tilt,’ og har gang i en tabs-streak. Det kan føre til en følelse af stor magtesløshed, men i denne turnering fandt Grove måske endelig kuren på dette problem. Efter 6 tab i streg, slog han så hårdt til sin væg, at der gik hul i væggen! Det var tilsyneladende lige det, der skulle til, for han vandt det næste parti, og fik spillet en god afslutning på turneringen, og endte med 27 point. Vi siger tak for tippet herfra!

Groves væg efter det sjette tab i streg!

Normalvis spilles turneringen jo hver torsdag og søndag aften, men på torsdag d. 24. december holder vi pause og fejrer juleaften – en smule ro ved vintertid, og et øjeblik hvor vi ikke slås! Søndag d. 27. er vi dog klar igen, og for blot anden gang nogensinde står menuen på den øverste række i turneringen! Den plejer at være enormt stærkt besat, og det er således en fantastisk mulighed for at få spillet lidt skak mellem jul og nytår, nu hvor de sædvanlige jule- og nytårshurtigskakturneringer er aflyst. Vi håber selvfølgelig på at kunne forbedre vores 10. (og sidste-) plads fra sidst vi deltog i rækken. Hvis I har lyst til at spille med, kan I tilmelde jer holdet på https://lichess.org/team/skanderborg-skakklub, og linket til turneringen på søndag er: https://lichess.org/tournament/O8Pderyk. God jul herfra, og jeg håber vi ses på søndag!

Views All Time
Views All Time
341
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer