Frederik Svane i VM-finalen!

I morgen, tirsdag, spiller Frederik Svane finale i U16-VM i online-hurtigskak. Modstanderen er iranske Amirreza Pour Agha Bala (2432), og det kan følges live fra kl. 16 på https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/fide-online-world-rapid-championship-u16/4/1/1. Der spilles to hurtigskakpartier med 15 minutter plus 10 sekunder pr. træk med start kl. 16:00 og 17:15. I tilfælde af ligestilling spilles der et afgørende Armageddon-parti umiddelbart derefter.

Vi havde et indbyrdes Skanderborg-opgør i kvartfinalen i søndags, hvor Frederik og Jonas løb ind i hinanden. Det opgør trak Frederik sig sejrrigt ud af efter et par intense partier, og mandag tog han så en sikker sejr i semifinalen mod amerikanske IM Andrew Hong.

Views All Time
Views All Time
422
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer