Fotos fra Klaus Berg-seancen 19/10-21

Altid veloplagte Klaus Berg forsøger at vise, at stillingen til venstre faktisk svarer til en caro-kann med et ekstra tempo. Og husk, at ifølge afdøde Ole Jakobsen hedder det ét tempo, to tempi.

.
Mens der blev afviklet udsatte partier i lokalerne ved siden af, blev det mindre baglokale brugt til en af Klaus’ populære og lærerige undervisningsaftener. Den bestod i gennemgang af to af Bergs egne partier, det første med Klaus som hvid mod IM Jan Christensen, og det andet som sort mod IM Björn Ahlander. Begge partier meget instruktive med klare planer og klare pointer, hvilket gjorde, at seancen var adviseret som “passende for 1300-1900”. Lidt til viste det sig, for der var i løbet af aftenen var folk fra 1100 til 2100, og vi bliv alle klogere på underholdende vis. Klaus er måske ikke Skanderborgs stærkeste spiller, men så sandelig den mest instruktive og kan på forunderlig vis forklare en stilling, så alle uanset spillestyrke får udvidet horisonten.

Klik på det enkelte billede for at få det i den fulde opløsning.
.

Meget engageret underviser 🙂

.

Coronaen har nu lagt sig, og vi har samme fine fremmøde som “i gamle dage”. Efterhånden som partierne sluttede inde ved siden af, kom der flere til.

.

What to do? Klaus studerer detaljerne i partiet mod Ahlander (hvid).
Views All Time
Views All Time
140
Views Today
Views Today
1
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer