Skanderborg 3 – VRS 1 3-5

Skanderborg 3 må bare siges at være kommet i en stærk pulje i år og for anden kamp i streg måtte vi tage os til takke med et snævert nederlag.

På bræt 1 spillede altid solide Colin Watson et fint parti som sort, hvor der var gode chancer for at tage en hel pind, men måtte til sidst tage til takke med en remis. ½ point til Skanderborg.

På bræt 2 smed Claus Qvist en bonde i midten af partiet, da han byttede om på to træk. Claus fik dog et halvt point ud af det, da han endte ud med to meget stærke løbere + et tårn mod sorts to tårne.

På bræt 3 spillede Morten Rasmussen et flot og meget kompliceret parti, hvor han tog et helt point. Morten tog en bonde tidligt efter en flot manøvre, men resten af partiet blev en kamp for at få placeret sin dronning rigtigt – en fin balancegang, som Morten heldigvis kom bedst ud af.

På bræt 4 spillede undertegnede, Jonas Larsen, hvid i en dronning-gambit, hvor jeg fik en rigtig god stilling, som desværre faldt sammen efter et dårligt dronningetræk. 0 points til undertegnede for anden kamp i streg. Måske en kamp på bænken snart må være på sin plads…

På bræt 5 satte Kim Lund for anden kamp i streg et hæsblæsende angreb ind på dronningefløjen mod en lang rokade, men hvor Kim mod Syddjurs lykkedes med sit flotte angreb, fusede angrebet mod VRS desværre ud i sandet og resultatet var et materialetab og et nederlag.

På bræt 6 spillede Niels Chr. Christensen hvid, hvor han i midtpartiet tabte en officer for en bonde, men med en lille mulighed for at få den til baglinjen. Det mislykkedes desværre og Niels Chr. måtte opgive.

På bræt 7 havde Poul Nørgaard fået en ret solid stilling, men med en fin taktik mistede han desværre en officer og måtte give op.

Sidste bræt havde formanden hvid i sin vante dronningegambit. Torkild fik en stilren aktiv stilling og en god løber mod en dårlig, som han også fik fuldt udbytte af – 1 point på 8. brættet. Klaus Berg ville være stolt.

Desværre endnu et snævert nederlag. Forhåbentlig får vi sæsonens første sejr ude mod Viby. 

Views All Time
Views All Time
444
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer