Jonas Bjerre nr. 4-7 i rapid-EM

EM i rapidskak blev (ieg) en gedigen succes for klubbens yngste Ligaspiller. Både Jonas og GM- og skanderborgkollega Mads Andersen var som bekendt draget til Katowice i Polen for at dyste mod en lag række stærke titelholdere tilsat hundredvis af stærke polakker.

Lyneventet blev afviklet fredag over én lang dag, og dér fik begge vore krigere 14½/22 og havnede et stykke fra præmierækken. Rapid gik endnu bedre, især for Jonas, mens Mads var rigtig godt med indtil to runder før målstregen.

Da de 11 runders røg havde lagt sig, havde vinderen, Alexander Motylev (Rus), sammen med Donchenko (Tysk) og Pultinevicius (Litauen) 9½/11 – en halvt point foran fire spillere med hver 9/11, og blandt de fire finder vi Jonas Bjerre(!) På korrektion nr. 7, men foran en lang række stærke mestre. Et tab i 4. rd. og to remiser var, hvad Jonas kunne få sig selv til at afgive.

I det slagne felt på i alt 560 deltagere finder vi også Mads Andersen. Mads var som sagt rigtig godt med, men to tab i de sidste to runder gjorde, at han endte på 7/11 og en sekundær placering alt for langt nede i rækkerne.

.

Artikel i skak.dk

Turneringens hjemmeside

Resultater, rapid

Tabel (fra hjemmesiden, rapid)

Resultater, blitz

Tabel (fra hjemmesiden, blitz) På denne og rapidtabellen ovenfor kan man klikke på den enkelte spiller og få hans samlede modstandere og score.

Views All Time
Views All Time
234
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer