Filip Boe i Malmø Open 2021 + update

Med coronaen og Mor Mettes nedlukninger lige i røveren lykkedes det Filip, Fatter Mads og yderligere 41 danske spillere at undslippe til den østlige side af Øresund, hvor man igen-igen afholder traditionsturneringen Malmø Open. Årets samlede deltagertal blev 174.

Malmø Open er en gammel turnering med store traditioner. I år spiller man den med først fire runder hurtigskak og derpå fire runder “slow”, og blandt flokken med 4/4 efter fredagens rapid var 7.-seedede Filip. I 5. (lørdag formiddag) blev det desværre til klø mod GM Åkesson, og i 6. (lørdag eftermiddag) måtte han lægge en halv hos Lars Hansen fra SK1968.

Søndag kl. 9 spilles 7. runde, og kl. 14 kommer 8. Lidt af et pakket program for de kondistærke.
.

Turneringens hjemmeside

Resultattabel / stilling

Artikel på skak.dk

.
**************** Update ****************
.

Filip endte weekenden på en 8.-plads – bedste dansker og helt som forventet efter rating. Vinder blev den topseedede Ralf Åkesson foran Smith og Sivuk og Philip Lindgren, som jo gjorde en fin figur ved SmukSkak i august.

Views All Time
Views All Time
363
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer