Årets skakspiller 2021: Jonas Bjerre

Jonas Bjerre ved sidste års Ligaafslutning i Morten Børuphallen.
Foto: Thomas Vestergaard.

.
Efter Jonas’ nederlag i dagens runde i Tata Challengers kom der her til aften en mere positiv nyhed; At han for anden gang fortjent havde vundet den hjemlige afstemning om titlen som årets bedste skakspiller 2021.

53 DSU-medlemmer havde fundet det ulejligheden værd at deltage i afstemningen (for få!), og den blev mere tæt end normalt. Dog med Jonas som vinder foran Allan Stig og Jesper Thybo, hvilket utvivlsomt hænger sammen med fantompræstationen ved Hold-EM i Slovenien.

Afstemningsresultater, kongerækken og kommentarer findes på skak.dk.

Views All Time
Views All Time
87
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer