Mads A. vinder turnering på Island

Team Danmark i Reykjavik. Klik på billedet for en bedre forstørrelse.
Foto fra Ellen Fredericias FB-side.

.
I ly af Jonas’ præstationer i Wijk an Zee har vor ankermand, Mads Andersen, været en smuttur på Island for sammen med Ellen Fredericia Nilssen at deltage i en 4-nationers turnering.

Den blev spillet med som parturnering for tomandshold, og med kun fire deltagende hold startede man direkte i semifinalen. Der mødte det danske par det norske par IM Lars Oskar Hauge og Monika Machlik, og Mads (“GM Battlecat”) gjorde rent nord ved at score 2/2. Ellen scorede “kun” 1½, men ingen tvivl om sejren, og så var de i finalen.

I finalen ventede Sveriges IM Jung Min Seo og WIM Viktoria Johansson, som havde slået hjemmebaneholdet ud i semifinalen. Og det blev en del tættere. Første runde endte 1-1 via to remiser. I anden runde spillede Mads igen remis med Jung Min, mens det lykkedes Ellen at gennemføre et matangreb til en dansk gevinst.

Som vindere fik det danske par diverse islandske lavasten og hele 100.000 kr – desværre af den islandske slags, som er noget mindre værd end de danske. Inkl. bl.a. en andenpræmie i en efterfølgende lynturnering til Mads nåede danskerne op på en samlet høst på 190.000 for weekenden (sv.t. 9.800 DKK). Ikke dårligt for en glad weekend i Reykjavik.

Artikel på skak.dk (med flere links)

Views All Time
Views All Time
471
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer