Sæsonafslutning i Silkeborg for 3. holdet

Skanderborg 3 – Åbyhøj 4½-3½(foreløbigt)

I årets sidste holdkamp for tredjeholdet var der drama for alle pengene, da Skanderborg 3 skulle op imod Åbyhøj i en direkte dyst om at undgå sidstepladsen. Vi kæmpede dog ikke om andet end den tvivlsomme ære, da der i år i 6.hk ikke kan rykkes ned. Det betød dog ikke, at der ikke blev kæmpet om alle points.

Skanderborg 3 stod igen uden de øverste bræt, da Colin Watson og Morten Rasmussen i denne sæson havde spillet for mange kampe for divisionsholdene. Tæt på spæregrænsen lå også undertegnet, Poul Nørgaard og Niels Chr. Christensen, så det har ikke været et let arbejde at formå at stille et slagkraftigt hold hver gang.

Ironisk nok er sæsonens to bedste resultater kommet hjem i de matcher, hvor vi på papiret har haft den svageste opstilling – nemlig uafgjort mod gruppens suveræne oprykker Viby, hvor den forventede score lå på intet mindre end 6,7-1,3 og ratingforskellen på alle bræt lå et sted mellem 200-450 i Vibys favør, og så sejren (indtil videre) mod Åbyhøj. 

Til mandagens kamp mod Åbyhøj stillede vi med ikke mindre end 4 reserver. Sejre var der til Niels Chr., Axel og Torkild, mens Hedayatullah, Allan og jeg måtte tage remisser. Kim og Torben måtte desværre tage hjem med nederlag. Samlet set et resultat på 4½-3½.

Dette resultat kan dog nå at blive ændret, da Åbyhøj har nedlagt protest over Torkilds sejr på bræt 4 i en usikkerhed omkring reglerne om slået brik.

Tak for sæsonen til spillerne på 3. holdet og de reserver som har hjulpet os gennem sæsonen.

Tak for kamp til Viby, VRS, Silkeborg, Syddjurs og Åbyhøj. Vi ses (måske?) i næste sæson.

Views All Time
Views All Time
386
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer