Hyggelig undervisningsaften, men …

.. skal det fortsætte i den nuværende form? Dette spørgsmål ønsker vi i bestyrelsen at få en snak om på generalforsamlingen d. 26/4.

Undervisningsaftnerne anser vi som meget hyggelige og meget lærerrige, men hvad siger I medlemmer? Den store success – vedr. deltagerantal – er udeblevet i denne sæson, og det er klart at det må vi evaluere på, set i forhold til udgifter og tidsforbruger dermed. I denne sæson har der også været forsøgt “2-holds-undervisning” 2 gange (tiltænke rating 18-1900 og op), som reelt har været ubesøgt af 2-holds-spillerne. Så hvad skal vi prøve næste sæson?

Men somsagt har det været hyggeligt, lærerrigt og super lækkert … med Vibekes formidable brød-bord, og Anders/Mortens gin flasker. Stort tak til Klaus Berg for rigtig god undervisning i sæson 2021/2022. Vi tror på at det skal fortsætte i 2022/2023, men under hvilken form? … for deltagerantallet skal hæves.

Views All Time
Views All Time
59
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer