Copenhagen Chess Challenge

Filip in action, her fra SMUK-Skak sidste år.

Atter en gang spiller man i Ballerup Copenhagen Chess Challenge, denne gang med både en GM- og en IM-gruppe, og i den fine række finder vi hele TO skanderborgister: Filip Boe Olsen og Nikolaj Brondt. Dér dyster de sammen med vores kendte ven, Sabino Brunello (Italien), og den nybagte danmarksmester, Martin Haubro.

Filip håber sandsynligvis på en GM-norm, men efter tre runder er det mildest talt ikke gået helt efter hensigterne. To nederlag i runderne 1 (misset revanche mod Martin Haubro) og 2 blev afløst af en remis i 3., men ½/3 er ikke lige en ønskestart for en ivrig GM-jæger. Kravet er 7/9, så selv rene gevinster i resten af runderne er ikke tilstrækkelihgt.

Brondt har formentlig lavere ambitioner (IM-norm), men er startet bedre med ½ + 0 + ½. Den sidste halve mod Filip(!), men IM-normen på 5 points er stadig indenfor rækkevidde, om end der skal scores nogle pinde, før det lykkes. Go get them….!

Turneringen spilles hovedsageligt med TO runder dagligt, og de afsluttende runder spilles søndag d. 29. maj.

Artikel på skak.dk

Stillingen i begge grupper

Liveskak fra GM-gruppen

Views All Time
Views All Time
194
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer