Norway Chess

En af verdens stærkeste skakturneringer er netop nu igang i Stavanger, med deltagelse af Magnus Carlsen og 9 andre verdensklassespillere. Der er i år 10 års jubilæum for denne stærke skakturnering.

Jeg havde selv fornøjelsen af at opleve turneringen i 2018, billederne er derfra, det var en stor oplevelse at se verdenseliten spille skak, snakke med Peter Heine, og jeg fik også mulighed for at deltage i konferancen Norway Summit, der afholdet i forbindelse med turneringen.

Turneringen er igang igen og har i år deltagelse af: Magnus Carlsen, Norge (2864), Shakhriyar Mamedyravov, Aserbaidsjan (2770), Wesley So, USA (2766), Anish Giri, Holland (2761), Teymur Rajabov, Aserbaidsjan (2753), Viswanathan Anand, Indien (2751), Maxime Vachier-Lagrave, Frankrig (2750), Wang Hao, Kina (2744), Veselin Topalov, Bulgarien (2730) og Aryan Tari, Norge (2654).

Inden vi selv kan arrangerer en sådan turnering, skal vi lige finde præmiepenge for 1,8 milioner kr. Men hjemmesiden kan vi måske godt forbedre en anelse, for jeg kan ikke finde nogle aktuel stilling derpå!

Turneringens hjemmeside

Liveskak

Views All Time
Views All Time
97
Views Today
Views Today
2
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer