Dagens partier i kandidaten + Update

Rapportvs.Firouzja½-½
Dudavs.Ding½-½
Nepovs.Caruana½-½
Nakamuravs.Radjabov1-0
2. runde i Kandidatturneringen 2022. Meget passende mødes de to vindere fra i går, Nepo og Caruana.

.
Kandidatturneringens 2. runde spilles i dag, lørdag, kl. 15 dansk tid. Med kun otte spillere, der alle ligger i verdenstoppen, er der svært at finde uinteressante opgør, men skal vi graduere, må fokus ligge hos partiet Nepo vs. Caruana. De vandt begge i går efter lidt forskellige indsatser. Nepos klask til topratede Ding var vildt imponerende (se tidligere beretning her: https://skanderborgskakklub.dk/?p=5315), mens Caruana slingrede lidt mere mod Nakamura.

De andre? Rapport vs. Firouzja er to af de mest opfindsomme spillere i verdenseliten. Det kan godt blive underholdende. Zap lidt frem og tilbage, og se, hvor der “sker noget”.

Alle partier findes på Chess24, og spilstart er kl. 15 dansk tid.
.

**************** Update ****************
.

Lørdagens 2. rd. var lidt mere fattig på highlights end 1. Mest spændende var Caruana-Nepo, de to vindere fra fredagen, og dér så det længe ud til, at russeren med de sorte fik tilspillet sig en klar fordel og endda gevinstchancer. Det blev desværre for ham ved chancerne, og det hele fes ud i en poindeling.

Af de andre bemærker vi, at Nakamura kom stærkt tilbage efter tabet i 1. runde og langsomt fik slidt Radjabov op i en tveægget slutspil. Rapport-Firouzja og Duda-Ding kom vist aldrig over remisgrænsen.

3. runde spilles i dag kl. 15, hvorefter mandag er fridag.

Partierne og Polgar/Gustafssons kommentarer kan følges på Chess24.

Views All Time
Views All Time
111
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer