Skolernes 50 års / Aarhus GM-turnering

I kølvandet af årets Kandidatturnering skal vi ikke glemme, at sommeren traditionelt er en god periode for internationale turneringen, og i år er ingen undtagelse. Skolerne fylder hele 50 år, og det skal fejres med en fin turnering – endda med Skanderborgdeltagelse. Konceptet er lidt som SMUK-Skak sidste år (eller i r for den sags skyld): En flok dygtige GM’er og en endnu større flok sultne IM’er, der alle håber på at score den forjættede GM-norm.

Blandt de 10 deltagere skal især nævnes de to ukrainske GM’ere Olikiyenko og Baklan plus danske Jesper Thybo og svenske Tiger Hillarp-Persson, mens de mest sultne danskere nok er lokale Bjørn Møller-Ochsner og vores egen Filip Boe.

Især Filip mangler lidt på GM-siden, men dagens parti gav et godt boost – som Vingegaard i Touren. Den topseedede GM Baklan blev lagt led med hård hånd til en score på 2½/4. Det er tilstrækkeligt til en delt andenplads med Thybo efter den førende Oleksiyenko (3½/4).

Tjek selv Filips fine præstation i dag.

I morgen startes kl. 14 (midt i Touren!), og lørdag spilles en dobbeltrunde med start kl. 10 og 16.

Seneste indlæg på skak.dk (inkl. komplet program)

Partier på Chess24

Views All Time
Views All Time
79
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer