Jonas Bjerre til Kasparov-Master Class i St. Louis

Fra bageste række: Michael Khodarkovsky, GM Jonas Bjerre, GM Garry Kasparov; (front) GM Christopher Yoo, GM Abhimanyu Mishra. Fotofra US Chess Fed.

.
Sommeren i Europa er den højsæson for store opens og lukkede turneringer (fx Skolernes GM), men hvad laver så dem, der blevet “for gode” til den slags? Fx vores unge supermand jonas Bjerre? Jo han er taget til USA for at deltage i intet mindre end en masterclass med en af historiens stærkeste spillere, nemlig ex-VM Kasparov.

Som altid sker tingene i Saint Louis, Missouri, og udover Jonas er kun tre andre supertalenter sluppet gennem nåleøjet: GM Abhimanyu Mishra, GM Christopher Yoo og WIM Alice Lee. Sidstnævnte deltog dog virtuelt.

Det skal blive spændende at høre, hvad Jonas kan lære af den trettende VM og (måske) verdenshistoriens stærkeste nogensinde.

Link til US Chess Federation

Views All Time
Views All Time
339
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer