Festtalerne til 100 års-fødselsdagen

Formand Torkild retter kameraet til. Klik på billedet (én eller to gange) for at få et større billede med langt bedre skarphed. Foto: CQJ..

.
Det er jo ikke hver dag, en dansk skakklub fylder den fyrstelige alder af 100 år, men det skete jo sidste onsdag, hvor VI nåede de første, skelsættende 100 år. Det blev som bekendt fejret af klubben plus ca. 30 gæster udefra, og der blev holdt flere fine taler af flere centrale personer indenfor og udenfor dansk skakliv.

Første taler var naturligvis vores formand Torkild, der bød alle de fremmødte velkommen og dertil talte lidt om vilde ambitioner i fortid, nutid og fremtid. Talen blev optaget med Torkilds eget kamera monteret på stativ (se foto) og er nu lagt på nettet og kan findes her:
http://skanderborgskakklub.dk/wordpress/wp-content/uploads/2023/01/Velkomst-nu-og-fremtid-.wmv.

Linket virker ikke direkte, men klik CTRL+Linket, og filen bliver downloadet på din computer. Dér kan den lukkes op og nydes off-line. Dette gælder også de to næste links.

.

DSU’s mangeårige formand, Poul, sagde også en masse bevingede ord. Klik på billedet (én eller to gange) for at få et større billede med langt bedre skarphed. Foto: CQJ.

.
Næste taler i rækken var DSU’s formand Poul Jacobsen, der som alle vi andre kunne glædes over, at vi stadig har en særdeles livskraftig klub, dom (igen-igen) har kurs mod holdturneringens allerfineste placering. Pouls tale finder I her:
http://skanderborgskakklub.dk/wordpress/wp-content/uploads/2023/01/DSU-Poul-Jacobsen-1.wmv

Husk igen at klikke CTRL+Linket.
.

Skanderborgs kulturrådmand Tage Nielsen indrømmede ikke selv at være den store skakspiller, men kunne sagtens se det opbyggelige i at lære unge folk det svære spil. Klik på billedet (én eller to gange) for at få et større billede med langt bedre skarphed. Foto: CQJ.

.
Tredje taler var Skanderborg Kommunes kulturrådmand, Tage Nielsen, som understregede det opbyggelige i at lære “ungdommen” det svære spil, både som træning og konkurrencesport.
Link her: http://skanderborgskakklub.dk/wordpress/wp-content/uploads/2023/01/Raadmand-Tage-Nielsen-Skanderborg-kommune-1.wmv.

Husk igen at klikke CTRL+Linket. Flere taler følger, når vi har fået lagt dem op.

Views All Time
Views All Time
287
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer