Skanderborg II 2½ – Viby 5½

Divisionsholdet havde klarede sig virkelig godt de første 3 runder, og var i spidsen med Viby som nummer 2. Trods hjemmebane fordel viste vi godt, dagens runde vil være en svær kamp mod en af favoritterne. Igen uden top mand Klaus, som er udlånt til førsteholdet på ubestemt tid, i stedet havde vi Antonio tilbage.

Første færdig var Niels Christian, der ellers stod fint, men som lavede et tvivlsomt fremstød med F bonden, mistede en kvalitet og ret hurtig partiet. Vores første mand Jan havde et spændende parti mod Jens Oluf, mange brikker stod i slag og stilling var meget kompleks. Desværre overså Jan mat på baglinjen som tabt en officer og dermed partiet. Robs parti var også kompleks og meget lige, men et par tekniske fejl gav gevinst til Henning. Vores første halv kom fra Christian, som ellers ingen tid havde og stod ret skidt. Men en masser hurtige træk forvirrede Benny og remis var i hus. Antonio spillede også remis mod vores tidligere klubkammerat John. Stilling var lukkede med et lille plus til vores mand, men ikke mere. De sidste 3 partier tog over 5 timer, hvor alle kæmpede. Både Tavs og Colin forsøgte at holde remis mens Jonas prøvede at vinde. Det lykkes næsten. Tavs mistede en bonde ret tidlig, men med aktiv spille holdte det remis. Colin var pressede i bund og klarede det næsten, men godt spille af Per, han tog hele pointe. Jonas – vores super helt – vandt igen , med en bonde i overskud, kørt sejren hjem, flot spillet.

Desværre tabt vi, men ikke uden kamp til sidste. Hold ånden er stadig højt.

Views All Time
Views All Time
72
Views Today
Views Today
3
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer