Skanderborg II 5½  Fredericia II 2½

Sundhedscentret var igen vidne til en flot spillede divisionshold mod en af top holdene, Fredericia.

Vores modstander manglede et par spiller som var med i Bad Zwichenahn, de virkede meget fredelig, som passede os glimrende.

Jan Rode erstatning til dagens kamp var Nicolai Brondt, som havde de sorte brikker mod Rasmus Østergård. I midtspillet har vores mand en super springer som han byttede for tårn. Desværre kunne Rasmus udligne med at offer tårnet tilbage og en totalt remis stilling var resultatet. Antonio havde en låst stilling som endte hurtige efter 14 træk, meget fredelig.

Tavs ofrede en bonde i en velkendt stilling, og havde styr på sagerne, så en remis mere kom i huset. Kai fik vores første point i et spændende parti med mange trusler. Havde et par bønder mere, og modstanders åbne konge stilling kunne ikke stoppes. Colin fik vores næste point over Henning på bræt 6. Sort lavede et super springertræk som truede meget og vandt en bonde, men så mistede han stillingsfornemmelsen og Colins modspil. Efter Sort lavede en grov fejl, vandt Colin nemt slutspillet. Så kom et par remiser lidt heldig til. Rob var meget pressede, men hvid fandt ikke de bedste træk, så kunne sort bytte af og hold balancen. Jonas ofrede et tårn for 2 bonde for at undgå mat, det burd være tabt, men Jonas kæmpede, skabt modspil, som betød at hvid brugt meget tid. Med skakker alle steder kom remis i huset. Det var dejlige at se Claus igen ved skakbrættet. Heldigvis for os kom han godt fra starten mod sin 15 årige modstander. Det er ikke nemt at spille mod unge talenter, men der var ro på og en sikker sejr.

Vi ligger fint på anden pladsen, en god stemning og et stabilt hold.

Views All Time
Views All Time
382
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer