Mere fra Svendborg

Anders Haarup i veteranklassen.

.
Fra Colin Watson har redaktionen modtaget følgende fine artikel:

DM er ikke kun til vores bedste spillere i Danmark. Der var godt 220 spillere i alt i år på Svendborg Hotel. Svendborg har ståede for DM flere år i træk, så de har gode erfaring, og de kan styre opgaven. Svendborg by er også flot: Mange gamle bygninger, havn områder og hyggelig bar og cafe.

Vi var desværre ikke så mange fra klubben i år, Kai og Thomas meldt fra af personlige årsager, men Anders, Morten og Colin deltog i forskellige grupper.

Anders er så gammel nu, at han kan deltag i veterangruppen, 5 partier på 5 dage. Morten spillede i G5 som er også 5 partier på 5 dage, og Colin i kort påske 2, som er 5 partier på 3 dage.

Anders startede som lyn og torden med 2 sejr i træk, Morten fik en skidt start med ½ point i 2 kampe, og Colin fik 1½ ude af 2. Det lykkes Colin at kom 20 minutters for sent til første runde, da han kørt forkert på MC på motorvejen, så lidt af en stressede start.

Jeg ved ikke hvad der sket for Anders i de næste 3 runder, måske for meget forloren hare, for lidt rødvin ellers de store forventninger som ny veteran. Anders tabt alle 3 partier.
.

Morten Rasmussen i aktion i G5.

.
Morten fik spist godt og sovet godt, og med opbakning fra hele familien, som var med som heppekor, vandt han sine 3 partier, og endte på 3½/5.

Colins gruppe var meget lige hele vejen igennem: Mange kamppartier, som endt uden fuld gevinst. Med 3 remiser og 3½ points gav en delt 3 plads sammen med 4 andre. De to foran havde 4 points, så tæt var det.

Flere hyggelige dage med venner og venlige godtfolk var slut. Håber vi bliver flere i 2024.
.

Til venstre: Dansk skakkommentatorers grand old man, Per Andreasen fra Nørresundby – ham der perfektionerede de computerfri analyser i vores chipstyrede tidsalder.

.

Views All Time
Views All Time
252
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer