Europa Cup – 4. runde

novi-sad-cqj-onsdag-2016-3

”Life is hard, and then you die!”

Fjerde runde skulle være dagen, hvor vi endelig skulle hive en sejr i land. Modstanderen var nemlig for første gang et hold, der var seedet lavere end os, nemlig Chania fra Kreta. Mestendels unge spillere med egen træner, som selv spillede på fjerdebrættet. Vi havde en mindre ratingfordel på de fleste brætter, dog mest på 2-3-4.

novi-sad-cqj-onsdag-2016-15

Vi sad desværre stadig i Spillehal 2 for de mindre ånder, i god afstand fra de rigtige mestre i Hal 1. Lidt en skam, for så gik vi glip af at lege tilskuere til Kramnik, Gelfand, Mamedyarov, Svidler, MVL og alle de andre verdensstjerner.

”Heldigvis” var vi ikke ene om at rode rundt i Hal 2, for selveste den nykårede nordiske mester, Erik Blomkvist og resten af Rokaden (Stockholm) var i samme lokale, og det samme var Brønshøj med Aabling og Carstensen i toppen. Nordkalotten er klart bedste danske hold og sad med god margin i den rigtige spillesal.

novi-sad-cqj-onsdag-2016-14

Vi stillede op i ratingmæssigt mindste ringe opstilling med Poul som oversidder, men at vi stadig har ”visse problemer” i bunden, stod lysende klart, da Claus på sjette lod sit ene tårn spærre inde allerede efter 20 træk. Det var dumt, Bøv, meget dumt, og pludselig var vi bagud 1-0. Heldigvis havde Grove og Nicolai bedre fat i deres modstandere, og kort tid efter stod det 2-1 til heltene fra Skanderborg. Samtidig så det egentlig godt ud hos de tre tilbageværende: Rasmus, Daniel og Kai.

novi-sad-cqj-onsdag-2016-22

Det blev det bare ikke ved med. Pludselig begyndte Kai at spille gris, og grækerne fik udlignet med to partier tilbage. Og rygterne sagde endda, at hverken Rasmus eller Daniel stod særligt godt. Heldigvis holdt begge to balancen, og vi sejlede i land med 3-3. Ikke ideelt, især ikke fordi, at vi trods vores shaky spil kommer til at møde et særdeles godt hold fra Holland med 2200 i bunden det ligner endnu en gang points i toppen og lidt for mange nuller i bunden, men det kan Kai og Poul gøre noget ved.

Views All Time
Views All Time
1325
Views Today
Views Today
2
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer