Europa-Cuppen i Dürres, Albanien (fotos)

Fra stranden i Dürres, Albanien. Ved en PC klik to gange på billedet for den fulde opløsning.

Som medlemmerne allerede ved, har Skanderborg gennem vores 2.-plads ved Hold-DM mulighed for at stille et seksmandshold (plus eventuelle reserver) til “Champions League for skakhold”. Det har vi gjort to gange før, på Rhodos ca. 2012 og i Novi Sad (Serbien) 2016. Begge gange med et hold, der styrkemæssigt spredte ret vidt – fra under 1700 til 2500-GM.

Jeg selv var med i Novi Sad, og selvom vi absolut ikke endte i toppen sammen med fx Aronian, Vacier-Lagrave, Ding Liren, Vladimir Kramnik og Shakhriar Mamedyarov, var det fedt at være en del af “cirkusset” og mænge sig med verdenseliten.

Næste gang er så i Dürres, Albanien, i starten af oktober. Desværre uden mig, da jeg har et arbejde med nogle uflytbare gøremål i den uge. Til gengæld har jeg været i Albanien et par gange og tilmed i Dürres, så jeg deler gerne lidt info derfra – og især en stribe billeder fra netop Dürres. Faktisk en helt igennem behagelig by med en charmerende og forbavsende uturistet strandpromenade tilsat nogle søde caféer med billige drinks. Tag endelig konen med, for stranden er aldeles brugbar og meget mindre “udviklet” end andre steder i den europæiske del af Middelhavet.

Frister det? Så tjek lige formandens seneste mail, og skriv tilbage, om du vil med til Dürres. Det kan kun blive en fed oplevelse.

Om billederne: De er fra april 2022. Ved en PC klik to gange på billedet for den fulde opløsning. Brug tilbagefunktionen øverst til venstre for at komme tilbage til galleriet.
.

Views All Time
Views All Time
286
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer