Global Chess League i Dubai

Nogle af de prominente deltagere i Dubai.

.
Sørme om ikke det (igen) er blevet tid til noget international skak fra øverste hylde. Dvs. ikke lige NU, men med start d. 21. juni og slut d. 2. juli 2023.

Eventen er den aldeles nystartede “Global Chess League”. Ikke overraskende er scenen sat i Dubai, og med Tech Mahindra som sponsor har man håndplukket en stor del af verdenseliten – heraf den nye VM Ding, ex-VM Anand og (bedst af alle) ex-VM og verdensetter Magnus Carlsen. Tilsæt dertil en række kvindelige topspillere og (sørme så) en stribe spillere under 21 år – deriblandt vores hjemlige Jonas Buhl Bjerre, og vi har noget, der ligner et af årets skaklige højdepunkter.

Der kommer mere, når vi ved lidt mere

Views All Time
Views All Time
226
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer