Lille nederlag til 2.-holdet

Dagens skanderborghelt var Kai Munk, der som den eneste af os vandt sit parti. Foto: CQJ.

.
Mens vores 1.-hold lavede hakkebøffer af søndagens modstandere i Fredericia, spillede vores 2.-hold hjemme mod divisionens formodet stærkeste hold, SK1968’s 2.-hold. Holdleder Colin skriver følgende:

“Skanderborg mødte en af de stærke tophold i går, og med en forventet score på 2,4,  vidste vi, at det ikke ville blive nemt. Men vi havde et godt hold, og med to superreserver i Morten og Niels Christian, var vi optimistiske.

Tavs var første færdig, og som sort fik hurtig udlignede. Kampen kom aldrig over remis grænsen. Lige efter spillede Rob remis. Stillingen: 1-1.
.

Holdchef Colin slap ikke så godt fra sæsonens første parti. Efter 14 træk stod han til at miste en hel officer. Foto: CQJ.

.
Holdkaptajn Colin spillede sit første parti efter en lang, ufrivillig pause. Desværre kendt sin modstander sin åbnings teori ret godt, og sort mistede først en officer og til sidst hele partiet. Stillingen: 1-2.

Morten selv sagde, at han stod fantastisk, og modstanderen Steffen var enig. Desværre lavede vores mand en stor fejl, som kostede en officer og så partiet. Stillingen: 1-3.
.

Niels Christian: Stærk reserve på 8. bræt og mand for en god halv. Foto: CQJ

.
Niels Christian stod ikke vildt godt, men det hele kunne lige hænge sammen, og han fik en flot remis for sin indsats. Stillingen: 1½-3½.
.

Nicolai Löwenstein er tilbage for fuld power. Dagens remis lignede længe et helt point til Skanderborg, men det skete ikke. Foto: CQJ.

.
Nicolai pressede Torben Kyhl gennem hele partiet, fik en lille fordel, men sikkert spil fra sort holdt det hele sammen, og en halv blev resultat. Stillingen: 2-4

Supermand Kai fik vores eneste hele point på dagen. Med aggressivt spil pressede han sort helt i bund – både på brættet og på uret. Til sidste stod der to hvide bønder klar til at blive til nye dronninger, og så vil sort ikke mere. Stillingen: 3-4

Sidste mand var Claus Qvist, som spillede sit tredje sorte parti af tre mulige. Det så længe ret lige ud, men pres og gensidig tidnød fik det sorte fort til at kollapse, og vor mand måtte give pote til slutstillingen: 3-5.
.

.
Så 3 points på tavlen (forventet: 2,40) er bestemt godkendt. Med lidt mere held havde vi scoret endnu mere. Næste gang skal vi en lang tur til Haderslev som ligger lige efter os på tavlen, så det bliver en spændende kamp.”

Endelig skal vi ikke glemme at takke vores altid parate og dygtige kampleder, Bjarne Tornbjerg. Altid godt med en kompetent mand til at styre begivenhederne, selvom alle spillere opførste sig så pænt, at der aldrig fik brug for en “dommer” 🙂

Bemærk også, at Skanderborg teknisk set var på udebane, men i mangel på spillested spurgte SK1968, om vi kunne lægge lokaler til. Naturligvis, og med en superkompetent dommer gik alt som smurt – undtagen på brættet 🙁

Views All Time
Views All Time
248
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer