Flotte placeringer til DM i Skoleskak 2023

Netop modtaget fra Anders Ørsted-Olsen. Tusind tak, og flot af drengene, siger webmasteren!

Asger Trier Husted og Mathias Ørsted-Olsen kvalificerede sig til DM i Skoleskak ved turneringen i Hasle lørdag den 11. november. Asger i D-gruppen (5.-6. klasse) med en 2. plads og Mathias i E-gruppen (3.-4. klasse) med en 3. plads. Begge fik, som sidste år, en billet til DM i Skoleskak.

Mathias til venstre, Asger til højre.

Drengene er netop hjemvendt fra Ollerup på Fyn med 2 præmier i bagagen efter en lang weekend med udfordringer og en masse indtryk. Der var 440 deltagere fordelt på 240 spillere, 20 frivillige og et hav af forældre.

Fredag aften blev der spillet 1. runde og derefter blev softice-maskinen tændt. Lørdag formiddag holdt Ellen Fredericia foredrag om hvordan man forbereder sig til kamp og om motivation. Derefter 2. runde. Om eftermiddagen blev koncentrationen og udholdenheden udfordret med 3.-6. runde. Efter aftensmaden var der frit valg mellem lynskakturnering, en tur i svømmehallen eller kravle under dynen. Søndag formiddag blev 7. og 8. runde spillet.

I D-gruppen med 56 deltagere sluttede Asger på en 8. plads med 5,5 point. Asger tog desuden en 4. plads i lynskakturneringen for D-gruppen.

I E-gruppen med overvældende 72 deltagere sluttede Mathias på en 12. plads med 5,5 point.

Vandrepokalen til bedste kreds gik i år til Fyn, skarpt efterfulgt af Aarhus, med kun 0,01 point i forskel.

Views All Time
Views All Time
356
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer