Filip Boe på delt 2.-plads i London

Filip Boe, her ved årets SMUKskak i august. Foto: CQJ.

Lidt i skyggen af det skvulpende kølvand fra Hold-EM i Montenegro har en anden af vores topfolk, Filip Boe Olsen, været en tur over Nordsøen og deltaget i en lukket 10-mands turnering i London: Chessengland.com Grandmasters Festival, GM B. Turneringen løb fra 5. itil 9. dec. med to partier dagligt med 90 mnutter pr parti plus 30 sek. fra træk 1.

Og det gik fremragende – i hvert fald indtil sidste runde, hvor Filip spillede en ren finalematch om turneringssejren mod litaueren Stremavicius – endda med de hvide, men uheldigvis snublede vor ven og måtte nøjes med en tredelt andenplads med 6/9 efter Stremavicius med 7/9. Til gengæld vandt Filip 9 ELO.

Partiet Boe-Stremavicius

Kort artikel på skak.dk.

Længere artikel på skak.dk.

Views All Time
Views All Time
173
Views Today
Views Today
2
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer