Grus i DM-maskinen

En meget koncentreret Boris Chatalbashev i en Ligamatch tidligere på sæsonen. Nu er han på vej mod endnu et DM. Foto: CQJ.

.
Det startede jo glimrende for vores lokale helt Filip Boe Olsen. Gevinst i 1. runde mod Borge og en stor halv i 2. mod JOFN blev desværre fulgt op af endnu en halv i 3., inden topopgøret mod den førende, regerende danmarksmester Boris Chatalbashev i 4. Dér ofrede Filip en bonde i åbningen og fik da også en del kompensation for den.

Det holdt bare ikke så længe, og til sidst blev der byttet så mange brikker af, at vor mand sad tilbage med et slutspil med en bonde for lidt. Snart efter også et point for lidt. Surt show, så Filip er efter fire runder “kun” på 50 %, mens Boris bare tromler deruda’ med flotte 4/4. Lavestratede Casper Liu vandt dramatisk over Jens Ramsdal og har 3/4 sammen med Jesper Thybo. Thybo og Boris mødes Skærtorsdag i en ren duel om førstepladsen. Boris har de hvide.

Tjek partiet HÉR.

Onsdagens modstander er Jens Ramsdal, mens det bliver Martin Haubros job at forsøge at stoppe det bulgarske ekspresstog. Alle partier på LiChess kan følges HÉR, og vil man have d’herrer Boe & Skyttes kompetente kommentering, kan man hoppe ind på Twitch.

Turneringstabellen er HÉR, og tjek også striben af fine artikler på skak.dk:

1. runde

2. runde

3. runde

4. runde

*************

Colin Watson har spillet færdig i Kort Påske, og det gik lidt som Filip: Flot gevinst i 1. runde, så et nederlag, to halve og endnu et nul – dog alle mod rigtig stærk modstand, så Colin kan så glimrende være tilfreds med indsatsen. Der han dog næppe, for man skal jo være kritisk overfor egne fejl og mangler. Nogle af os skal nok til at være mere kritiske……

Views All Time
Views All Time
75
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer