Grand Prix resultat 2. runde

Så blev 2. runde i Grand Prix turneringen afviklet. Og da det gode ved turneringen er, at man kan komme senere på aftenen og alligevel deltage, eller man kan gå tidligere, så blev det til 12 noterede deltagere.

Og en kom, så og sejrede – det var Claus, tæt forfulgt af Aske. Deres indbyrdes opgør blev afgørende for dagens 1. og 2. plads. Da man udover de point man scorer, får yderligere 5 point for at møde op og deltage, så blev dagens resultater følgende:

Det giver så følgende stilling efter 2 runder:

Der kan hurtigt ske store forskydninger. F.eks røg Claus direkte ind på en 4. plads, og vi ved at den pt førende (Kai) ikke deltager i 4. runde. Så rigtig meget er åbent.

Views All Time
Views All Time
142
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer