Grove vinder i Fredericia

 

Skanderborgs stolte søn og den regerende pigelandsholdstræner Peter Grove kan søreme også flytte brikkerne selv. Det demonstrede han her i Kr.Luft-weekenden, da han med 4/5 vandt EMT-gruppen i Nybolig Erhverv Chess 2017 i Fredericia. Ganske vist på deling med Bjarne Light, men korrektionen stod Grove bi, og han har nu vundet retten til at deltage i IM-gruppen næste år.

Peter var med “kun” 2100 ikke den højest ratede i gruppen, noget der blev  understreget af, at han scorede 36 gode points i turneringen – og altså retten til at få bank af de stærkeste næste år. Men de kan bare komme an, for Peter kan altså mere end blot skubbe lidt træ fremad. Bare tjek partiet i anden runde mod Torben Kyhl Sørensen fra Aarhus. Rigtig tju-bang af den underholdende slags. Kig selv med HER. Slutstillingen i 12-mandsgruppen findes HER.

Grove var ikke eneste Skanderborg-mand i Fredericia. Oppe i IM-gruppen havde unge Jonas Bjerre fået plads, men måtte med 4/9 “nøjes” med en placering midtvejs i det store felt. Bestemt godkendt og (formentlig) i passende balance med Dr. ELO’s forudsigelser. Svenske Tommy Andersson vandt og færdiggjorde sin IM-titel. Slutstillingen har vi HER.

I EMT-gruppen havde vi (udover Peter Grove) også Tavs, som gjorde det ok med 2/5 – efter i øvrigt at have tabt til Grove i fjerde runde. Det gav en godkendt sjetteplads i det stærke selskab og søreme en fin ratingpræmie (12 delt.).

Endelig havde vi den skakligt hyperaktive Christian Frambøll med i Basis 1, hvor han scorede 2/5. Lidt under forventet, men det er jo prisen for at have spillet en masse gode turneringer indenfor kort tid 🙂

Views All Time
Views All Time
1532
Views Today
Views Today
1