Xtracon 2018, dag 2

Andendagen er en af de hårde med hele to runder på programmet. Formiddagsrunden (2. rd.) gik nogenlunde som forventet på de fleste brætter, og vore helte Mads og Bjørn scorede begge en sikker pind. Det samme gjorde Rasmus, Jonas og Morten, mens Grove var en anelse overmatchet med sidste års vinder, Bahadur Jobava, på den anden side af brættet. Men 5/6 er vel ikke så ringe endda.

De fleste favoritter vandt som ventet, men en af dem, der satte point til, var Allan Stig, der var slemt ude at gynge og heldig med at redde en halv. Sune Berg var også i tovene (om end knap så langt ude) og måtte også nøjes med en halv. Længere nede fik vor gamle skanderborger, Klaus Berg, sgu stryg af en svensk 2235-kvinde, så det går lystigt til.

Tredje runde starter kl. 17, og parringerne ses HER.

Views All Time
Views All Time
1036
Views Today
Views Today
2
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer