Årets idrætsnavn i Skanderborg: Jonas Bjerre

Årets idrætsmand i Skanderborg med et synlig og kontant bevis på æren (officielt foto)


I takt med især e-sportens indtog synes der at være kommet helt nye boller på suppen mht. hvad man kan putte ind under den store parasol, der hedder “idræt”. I gamle dage kunne det kun være klassiske dyder som brydning og diskoskast, men efterhånden er der selv på de bonede gulve kommet en erkendelse af, at hjernens arbejde også tæller med.

Sådan er det i hvert fald i det meste af landet, men ikke i Skanderborg, hvor skak hele tre gange (med otte års mellemrum) har været på podiet som årets idrætsnavn. I 2010 var det fx Mads Andersen den stolte og fortjente vinder. De bølger har siden bredt sig til resten af vort land, senest for et par måneder siden, da GM Jens Kristiansen (lige efter vor egen fælles hyggeaften i januar) blev kåret som årets sportsmand på Bornholm, og også i Fredericia blandede et par juniorer sig i den årlige prisuddeling.

Og søreme om ikke den gode historie har gentaget sig i Skanderborg, hvor bestyrelsens nominering af landets største talent var lige så oplagt som silregn under Roskildefestivalen. Det samme må bedømmelsesudvalget være kommet frem til, så d. 26. marts, mens alle vi andre sad og bankede hinanden på Sygehusvej, modtog Jonas Bjerre sin velfortjente pris.

Stort tillykke fra klubben, bestyrelsen og skriverkarlen 🙂

Views All Time
Views All Time
1557
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer