DSU’s initiativpræmie til Skanderborg

Det synlige bevis på Skanderborg Skakklubs aktive liv.


DM i Svendborg blev ikke overraskende en stor spillemæssig succes for Skanderborg Skakklub. Jonas var som bekendt en nanometer fra DM-titlen, Bjørn og Filip kan være deres indsats bekendt, og Nikolaj Brondt vandt kandidatklassen og retten til at lege med i DM-klassen næste år.

Søreme om ikke også vi kan på det organisatoriske plan. Klubben fik nemlig tildelt den ærefulde “Initiativpræmie”, utvivlsomt et resultat af vore mange fine aktiviteter, lige fra holdskakken til vore mange arrangementer – fx Ungdoms-DM.

Vi bobler af initiativ og spilleglæde, og det har bestyrelsen tænkt os, at vi skal blive ved med. Så derfor, kære medlemmer, bak op om initiativerne. Vi skulle gerne vedblive at være Østjyllands mest aktive skakklub :-).

Views All Time
Views All Time
1778
Views Today
Views Today
1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer