DM i Ugebladet


Som der efterhånden står alle steder i kongeriget, var vor unge Jonas en kvart my fra sin første individuelle DM-titel. Ligestilling og omkamp, og så var vi mange, der troede, at den unge mand ville lave æblemos af GM Allan Stig med gevinst i første hurtigparti og en stærkt fordelagtig stilling i det andet. Desværre vendte billedet, og Allan endte med at trække det længste strå i det afgørende armageddon-parti. Øv, men stadig vildt flot af Jonas. Første GM-norm af (formentlig) en lang stribe, og ratingtallet er skubbet lige over på den dyre side af den magiske grænse på 2500.

Når årets idrætsnavn 2018 fortsætter med at score flotte resultater, skal det naturligvis nævnes i Ugebladet Skanderborg, og det er søreme sket. Og naturligvis også at vore to andre drenge i klassen, Bjørn og Filip, klarede sig ok. Alle tre er i øvrigt at finde i Danpumps traditionelle turnering i Kolding i denne weekend. Jonas lagde ud med en kmpremis mod JOFN, mens Bjørn som hvid slog Filip i et rent skanderborgopgør.

Views All Time
Views All Time
1448
Views Today
Views Today
2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer