Udsættelse af skak i Skanderborg Skakklub.

Kære alle,
Restriktionerne på grund af Covid-19 har regeringen valgt at forlænge til den 17. Januar, for at skærme os alle. Det betyder at fysisk skak først kan afvikles efter den 17. Januar i vores lokaler i Sundhedscenteret, hvilket jo får indvirkning på mange skakaftener:

– Hurtigskakturneringen kan ikke fortsætte den 5. Januar, men udskydes til at fortsætte senere.

– Bymesterskabet var sat til at starte den 12. Januar men udskydes til senere.

– Træningsaftenen med Klaus Berg den 14. Januar udskydes ligeledes.

– Holdkampene udsættes ligeledes, dette gælder følgende holdkampe:   1. Holdet: 10. Januar mod Jetsmark,  2. Holdet: 10. Januar mod Springeren   (Henrik og Allan bedes kontakte modstanderne herom for god ordens skyld).

– Vi må senere se på om følgende holdkampe kan afvikles:   3. Holdet: 19. Januar hjemme mod SK1968 3,   4. Holdet: 21. Januar ude mod Silkeborg 3,   5. Holdet: 19. Januar hjemme mod Nordre 3,   ( Colin, Bjarne og Hans bedes kontakte modstanderne herom for god ordens skyld.)

Bestyrelsen holder møde den 7. Januar og vil herefter vende tilbage med yderligere information.

Bestyrelsen ønsker alle et rigtig godt nytår.

image.png

(PS: Ovenstående information er tillige sendt på mail til alle A og B medlemmer samt gæstende deltagere i Hurtigturneringen).