Tæt kamp på Djurs

Jonas havde samlede et godt hold , da Skanderborg 3 skulle kører den lang tur til Hornslet til at møde Syddjurs 1 i 6. HK gruppe 1. Vores andet hold spillede i denne række sidste år, så vi vist det vil være kamp skak.
Vores ny ung hold leder Jonas sørgede for at gik op og alle kom frem, man bruger mange ressourcer og ens koncentration bliver forstyrrede, især når kun 3 spillere var klar da kampen skulle startes.
Jonas tabt en officer rimelig hurtige og trods ihærdige forsøg var slaget tabt.

Kim fik Willy virkelig til at tænke, og i en kompleks stilling, spillede Kim præcis og fik hele pointet.
Poul havde også godt styre på sin modstander og vandt i fin stil.
Niels Christian stod som normalt ret skidt i åbning, men midt spille passer ham bedst og lige pludselig kom endnu et point i huset.
Vores helt ny mand Bertram havde et hårdt parti mod Andrea, som kendt sin teori ret godt i Scotch. Bertram fik sin konge mast op ved sin tårn og må opgive til sidste.
Både Colin og Jackie stod klart bedst. Colin pressede Henrik i hele parti, men i tidsnøden tog den forkert beslutning så remis kunne ikke undgås.
Morten lavede en fodfejl i sin London, hvor modstanderen havde initiativet. Morten offerede en bonde for en aktiv dronning, som desværre ikke gav det man har håbede på og brugt alt for meget tid til at finde gode træk, og tabt partiet.
Vores sidste mand færdig var Jackie som trods den gode stilling mod Claus , kunne ikke finde en vej igennem og endt som remis.
Så et lille nederlag 4½-3½, var godkendt, trods for vi burde har vundet.

Views All Time
Views All Time
427
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer