Tata Challengers: Nul i 2. runde; gevinst i 3; remis i 4.

Det blev desværre et rundt nul til Jonas, da han i 2. runde i årets Tata Challengers måtte kapitulere mod vietnamesisk-tjekkiske Nguyen. Egentlig et flot parti, og slutstillingen (nedenfor) er fantastisk. Bemærk, at sort er i total træktvang trods tre officerer til hver side. Han kan bare ikke flytte.
.

Nguyen-Bjerre, slutstillingen. Bemærk, at sort ikke kan trække uden store materialetab. Tg8 og Sg7 er bundne, Le8 har ingen sikre felter, og Ke7 skal holde f6 dækket.

.
Nimzowitsch ville have elsket at vise stillingen til sine studerende. Desværre sad Jonas på den forkerte side af brættet 🙁

Tjek hele partiet HER.

I topgruppen vandt Carlsen over en af de formodet værste konkurrenter, Anish Giri. Det bragte ham på en delt topplacering med 1½/2. Tjek HER.

.
******************* 3. rd. *******************
.

Dumme nederlag skal brændes af så husrtigt som muligt, og det gik mandag ud over den franske GM Maurizzi. 24 træk og godt et par timer tog det, før pointet var dansk. Ganske overbevisende, men tjek selv HER.

Jonas har nu 2/3 i det stærke selskab og får tirsdag fornøjelsen af Lucas van Foreest, lillebroderen til sidste års Masters-vinder. Og det blev en ret udramatisk remis efter en evig skak. 2½/4 indtil videre.

.

Turneringens hjemmeside

Fotogalleri (desværre kun Masters, ikke Chall)

Views All Time
Views All Time
119
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave
Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer